Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αθλητική Άνοιξη 3 & 4 Μαϊου

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες
Η «Αθλητική Άνοιξη» αποτελεί πλέον πολυετή θεσμό στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας και απαρτίζεται από μια σειρά Δημοτικών και Διαδημοτικών αγώνων με την συμμετοχή μαθητών Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού και Α’ τάξης Γυμνασίου του Δήμου καθώς και των Αθλητικών μας τμημάτων.

Στη φετινή έναρξη της αθλητικής άνοιξης πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες χειροσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης.

Έτσι το Σάββατο 3 Μαΐου στις 09:00, πραγματοποιήθηκαν οι διαδημοτικοί αγώνες χειροσφαίρισης στο γήπεδο Handball του Γέρακα με την συμμέτοχη 7 ομάδων οι οποίες έλαβαν μέρος σε συνολικά 21 αγώνες διάρκειας 3 ωρών.
 
Την Κυριακή 5 Μαϊου διεξήχθη με πρωτοφανή επιτυχία στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3 on 3 όπου έλαβαν μέρος περίπου 370 παιδιά με αποκλειστικό στόχο την συμμετοχή και όχι την νίκη, σε σύνολο 215 αγώνων.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε 4 κατηγορίες:

1. Αγόρια (παιδιά τάξεων Γ’ και Δ’ Δημοτικού)
2. Αγόρια (παιδιά τάξεων Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού)
3. Κορίτσια (παιδιά τάξεων Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού)
4. Κορίτσια (παιδιά τάξεων Γ’ και Δ’ Δημοτικού)

Οι αγώνες ήταν διάρκειας 10 λεπτών ή 10 πόντων και ξεχώρισαν για το αγωνιστικό τους πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Βασικό μέλημα των προπονητών του Δήμου μας ήταν και είναι η συμμετοχή όλων των παιδιών, η διασκέδαση και η γνωριμία με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Οι νικητές έλαβαν στο τέλος αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα ενώ απονεμηθήκαν διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι εκδηλώσεις της «Aθλητικής Άνοιξης» θα συνεχιστούν το Σάββατο 10 Μαΐου στις 09:00 στο 1ο Αθλητικό Κέντρο με το τουρνουά τέννις των ακαδημιών του Δήμου μας. Το Σαββάτο 10 Μαΐου και ώρα 09:00 θα διεξαχθούν προκριματικοί αγώνες ποδοσφαίρου «ALL DAY Ποδόσφαιρο» ενώ την Κυριακή 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι Τελικοί Αγώνες στο Γήπεδο Γ. Δέδες Παλλήνης .