Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Σπύρος Κωνσταντάς: «Ή διορθώνετε την απόφαση, ή αποχωρώ από τον Συνδυασμό…!»

Προ διλήμματος θέτει τον επικεφαλής του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης, ο επί 12ετία Δήμαρχος της πόλης κ. Σπύρος Κωνσταντάς.

Με μήνυμά του προς τον κ. Τ. Κουτσικούρη κοινοποιούμενο και στα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής ομάδας, ζητάει την «διόρθωση» της απόφασης εκπροσώπησης του συνδυασμού στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (πρ. ΤΕΔΚΝΑ) -εμμέσως πλην σαφώς διεκδικεί τη θέση για τον εαυτό του-, ειδάλλως αποχωρεί από τον Συνδυασμό!

Σημειώνεται ότι στην σχετική ψηφοφορία για την ανάδειξη εκπροσώπου στην Π.Ε.Δ. –έγινε προ περίπου 15 ημερών- ο πρ. Κοινοτάρχης Ανθούσας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης μετά την οικειοθελή αποχώρηση του κ. Σπ. Κωνσταντά- έλαβε μόλις 3 ψήφους έναντι 2 του κ. Άρη Βίτσιου (εξελέγη ως αναπληρωματικός).

Την περασμένη Δευτέρα ο κ. Τρ. Κουτσικούρης κατέθεσε εγγράφως την παραίτησή του από το αξίωμα του εκπροσώπου και τη θέση του κατέλαβε ο κ. Άρης Βίτσιος.

Το μήνυμα του κ. Σπ. Κωνσταντά –με το οποίο ανοίγει έτι περισσότερο για τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης ο …ασκός του Αιόλου με ό,τι αυτό συνεπάγεται!- έχει ως εξής:
“Αγαπητέ Πρόεδρε,
Μετά την αχαρακτήριστη συμπεριφορά στο πρόσωπό μου μετά από 20 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σχετικά με την εκλογή αντιπροσώπου στα όργανα της ΤΕΔΚΝΑ και ΚΕΔΚΕ σας γνωρίζω ότι αν δεν διορθώσετε άμεσα την παραπάνω απόφαση δεν είναι δυνατόν να συμμετέχω στις όποιες εργασίες της δημοτικής ομάδας και του Συνδυασμού που με κόπο ίδρυσα!!!”


Πηγή: http://www.facebook.com/groups/286571891356984/
Περισσότερα στον έντυπο ΝΕΟΛΟΓΟ που θα κυκλοφορήσει

Σχόλιο δικό μου: Ο κ. Κωνσταντάς ως έμπειρος Αυτοδιοικητικός θα έπρεπε να γνωρίζει ότι αυτό που ζητάει από την παράταξή του να αλλάξει, είναι πια απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή έχει ξεπεράσει τα στενά όρια μιας παράταξης. Αν δεν το ήξερε απορώ πως ήταν Δήμαρχος. Αν πάλι το ήξερε τότε η μοναδική λογική εξήγηση που βρίσκω είναι ότι προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα και να διαχωρίσει τη θέση του τόσο από την παράταξη όσο και από τη Νέα Δημοκρατία. Παρ' όλα αυτά δεν σημαίνει ότι η μείζον αντιπολίτευση δεν έχει πρόβλημα. Δείτε άλλωστε και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Το μήνυμα αυτό (SMS) το είδα και εγώ σε κινητό συμβούλου που προσφάτως ο ίδιος ο κ. Κωνσταντάς είχε διαγράψει!