Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Έναρξη Διαβούλευσης για την τροποποίηση κυκλοφοριακής μελέτης με σκοπό την βελτίωση οδικής ασφάλειας στην προσπέλαση του 3ου Γυμνάσιου Παλλήνης

Καλούνται, οι φορείς και οι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης, σε Διαβούλευση προκειμένου να υποβάλλουν τις απόψεις τους για την τροποποίηση κυκλοφοριακής μελέτης με σκοπό την βελτίωση οδικής ασφάλειας στην προσπέλαση του 3ου Γυμνάσιου Παλλήνης στη Δ.Ε. Παλλήνης και την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης.

Η ως άνω Διαβούλευση θα λάβει χώρα για 30 (τριάντα) ημέρες και τα σχέδια θα αναρτηθούν στα γραφεία του Τμήματος Κυκλοφοριακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και στο site του Δήμου (www.pallini.gr).

Οι απόψεις μπορούν να κατατεθούν είτε εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου, είτε στην ηλεκτρονική Διεύθυνση του Δήμου (kikloforiaka@pallini.gr), με την ένδειξη «Αποστολή απόψεων για την τροποποίηση κυκλοφοριακής μελέτης με σκοπό την βελτίωση οδικής ασφάλειας στην προσπέλαση του 3ου Γυμνάσιου Παλλήνης στη Δ.Ε. Παλλήνης και προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης», ώστε να εντοπιστούν και αξιολογηθούν τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά τις καθημερινές τους μετακινήσεις.