Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Γέρακα

Συνεδριάζει τη Τετάρτη 29/1/2020 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Παλλήνης, το Συμβούλιο της Κοινότητας Γέρακα, με τα εξής θέματα:

1. Λήψη απόφασης για τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ στη Δ.Ε. Γέρακα. (Εισήγηση από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών)
2 Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Παλλήνης. (Εισήγηση από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών) 
3. Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση ή μη, σε κεντρικά σημεία της Δ.Ε. Γέρακα, ειδικών θεσολογίων - πληροφοριακών πινάκων, προς ενημέρωση των πολιτών. (Εισήγηση από την Κοιν.Σύμβουλο κα Δημ. Δημητροπούλου) 
4. Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση ή μη, σε κεντρικά σημεία της Δ.Ε. Γέρακα, ειδικών μεγάλων καλαίσθητων κατασκευών, για την συγκέντρωση καπακίων και περισυλλογή / διάθεση αυτών από το Κοινοτικό Συμβούλιο. (Εισήγηση από την Κοιν.Σύμβουλο κα Δημ. Δημητροπούλου) 
5. Λήψη απόφασης για την εκχώρηση αρμοδιοτήτων στο Κοινοτικό Συμβούλιο Γέρακα, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Ν. 4555/2018. (Εισήγηση από την Κοιν. Σύμβουλο κα Δανάη Ζωγράφου) 
6. Λήψη απόφασης για την ενεργοποίηση του άρθρου Άρθρο 87 του Νόμου 4555/2018 περί συνέλευσης κατοίκων κοινότητας, με σκοπό να προτείνουν στα αρμόδια όργανα του δήμου, δράσεις που πρέπει να αναλάβει ο Δήμος. (Εισήγηση από την Κοιν. Σύμβουλο κα Δανάη Ζωγράφου)