Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

SMAC, στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης σας προσκαλεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 στην προβολή της ταινίας "SMAC"

Στην προβολή θα παρευρεθεί ο Σκηνοθέτης και Σεναριογράφος της ταινίας Ηλίας Δημητρίου.

​​​​​​​​​​​​​​​​​Είσοδος-Εισφορά 3€
ΝΕΑ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 20:30

Υπόθεση
Η Ελένη, μια χειραφετημένη γυναίκα και πετυχημένη διευθύντρια τράπεζας, μαθαίνει πως έχει καρκίνο. Παράλληλα, έρχεται κοντά με έναν άστεγο της γειτονιάς της, τον οποίο και αποφασίζει να φιλοξενήσει για λίγες μέρες. Αυτή η παράδοξη συγκατοίκηση, γεμάτη τραγελαφικές καταστάσεις, θα προσφέρει τελικά και στους δυο. Η γυναίκα προσπαθώντας να ξεπεράσει το φόβο του θανάτου, σύντομα θα καταλάβει ότι δεν είναι ο θάνατος αυτό που φοβάται περισσότερο…

Λίγα Λόγια
Ελληνική δραματική ταινία, του 2015 που διαρκεί 110 λεπτά.
Μετά το «Fish & Chips», ο Ηλίας Δημητρίου εντρυφά στη μοναξιά της σημερινής Αθήνας.
Ο τίλος αναφέρεται στην πρωτεΐνη Second Mitochondrial Activator of Caspases, που ρεγουλάρει στον οργανισμό τα νεκρά κύτταρα προτού γίνουν καρκίνος. Θαυμάσια η φωτογραφία του Παντελή Μαντζανα, τόσο στα πρόσωπα, όσο και στα ατμοσφαιρικά πλάνα της πόλης. Οι ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστών είναι ειλικρινείς, μετρημένες και γεμάτες συναίσθημα, τόσο του Γιάννη Κοκιασμένου όσο και, κυρίως, της Βαγγελιώς Ανδρεαδάκη που σηκώνει την ταινία στους ώμους της και δίκαια βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, ξεκάθαρα στον ωραιότερο ρόλο της κινηματογραφικής καριέρας της.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία : Ηλίας Δημητρίου
Σενάριο : Ηλίας Δημητρίου
Πρωταγωνιστές : Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Γιάννη Κοκιασμένο, Σταυρούλα Κοντοπούλου

Τρέιλερ Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατήστε εδώ.
Πρόγραμμα Για να δείτε το πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018 πατήστε εδώ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ- Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 117, ΠΑΛΛΗΝΗ