Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δωρεαν παροχή εργομετρικών εξετάσεων αθλητών των σωματείων του Δήμου Παλλήνης

Ο Δήμος Παλλήνης, στα πλαίσια της επιστημονικής ανάπτυξης του αθλητισμού, της υγιούς άσκησης των αθλουμένων και της ενημέρωσης των προπονητών, έχει συμφωνήσει με το Ε.Κ.Α.Ε. (Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών) το οποίο εδρεύει στο Ο.Α.Κ.Α για δωρεάν εξέταση ή πλήρη αξιολόγηση όσων αθλητών επιθυμούν να αξιολογηθούν, εφόσον ανήκουν σε αναγνωρισμένα από τη Γ.Γ.Α. σωματεία.

Η προσπάθεια γίνεται σε συνέχεια των δράσεων που αφορούν τον αθλητισμό βάσης που καλλιεργείται στα προγράμματα του Δήμου και θα ενταθεί με ενημερωτικές ημερίδες.

Οι εξετάσεις και η αξιολόγηση καλύπτουν τους παρακάτω τομείς:
1.ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (περιλαμβάνει καρδιολογικό έλεγχο)
2.ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (πλήρης αξιολόγηση)
3.ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ (με πλήρη αιματολογικό έλεγχο)
4.ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ(περιλαμβάνει ψυχοδιαγνωστική αξιλόγηση)
5.ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Οι εξετάσεις παρέχονται τις καθημερινές 8:30-12:00 Δευτέρα έως Πέμπτη και αφορούν αθλητές άνω των 14 ετών.

Σε μαθητές αθλητές δίνεται βεβαίωση για δικαιολόγηση των απουσιών.

Επειδή η ημερήσια δυνατότητα εξυπηρέτησης είναι συγκεκριμένη, παρακαλούμε να αποστείλετε τον κατάλογο των ενδιαφερομένων με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας ώστε να εξυπηρετηθούν με σειρά προτεραιότητας.

Οι προπονητές και οι παράγοντες που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 15:00-16:00 στα γραφεία της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το 1ο Αθλητικό Γέρακα (210 6615412) από 15.00 έως 21.00 καθώς και στο e-mail: info@kedp.gr