Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Παλλήνης - 17 & 18 Δεκεμβρίου 2016

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, μελωδικά κάλαντα και νοσταλγικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια αντήχησαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό από την Μαντολινάτα του Δήμου μας. Αγαπημένες μελωδίες, μοναδικά εκτελεσμένες από τα σύνολα μαντολίνου και κιθάρας μας μετέφεραν σε εποχές όπου ο ρομαντισμός ήταν κυρίαρχο στοιχείο.

Την επομένη ημέρα, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση παρουσίασαν για τους μικρούς μας φίλους παιδική κινηματογραφική ταινία-έκπληξη στο Οινοποείο Πέτρου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πραγματικά διασκεδαστική ταινία και να μυήθουν στην μαγεία της έβδομης τέχνης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τα παιδικά και ενήλικα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Π.Τ.Χ. Γέρακα, κατέκλυσαν τη πλατεία του Γέρακα με τους εντυπωσιακούς χορούς τους και τις υπέροχες φορεσιές τους παρασύροντας το κοινό σε ένα χορευτικό ταξίδι ανά την Ελλάδα. Μικροί και μεγάλοι μπήκαν στο χορό συνοδεύοντας τις ομάδες του Λυκείου Ελληνίδων στήνοντας ένα αυθόρμητο γλέντι στη μέση του Χριστουγεννιάτικου χωριού.