Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Γέρακα

Συνεδριάζει την Τετάρτη 16/11/2016 και ώρα 19:00, στο ΚΑΠΗ του ΓΕΡΑΚΑ, στην οδό Εθνικής Αντίστασης αρ. 44 το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα με τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης για χορήγηση αδείας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του κ. ΜΑΪΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, επί της Λεωφόρου Γέρακα αρ. 09-11, στη Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.
2. Λήψη απόφασης για την προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, επί της οδού Αιτωλίας αρ.10, της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.
3. Λήψη απόφασης για την προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, επί της οδού Κλεισθένους αρ.224, της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.
4. Λήψη απόφασης για την προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην εταιρεία «Ε.ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ & Δ.ΛΕΝΤΖΟΣ Ο.Ε.», επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως αρ.1 & Ευρυτανίας, της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.
5. Λήψη απόφασης για την εισήγηση στις αρμόδιες υπηρεσίες για τον καλλωπισμό δέντρων, κοπή χόρτων, έλεγχο ποτιστικών και ηλεκτροφωτισμού στο Πάρκο Επίκουρου (επί της οδού Γέρακα), της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.