Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Δήμος Παλλήνης: Η υπηρεσία καθαριότητας μας ενημερώνει

Με στόχο μια πόλη καθαρή που θα εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα ζωής και υγιεινή στη καθημερινότητα των δημοτών, με βελτιωμένη την αισθητική εικόνα για τους κατοίκους της αλλά και για τους διερχόμενους και τους επισκέπτες, ο Δήμος Παλλήνης συνεχίζει ακόμα πιο εντατικά την πολυμέτωπη εκστρατεία καθαριότητας σε όλο το εύρος της.

Η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παλλήνης προχωρά στην απολύμανση του περιβάλλοντα χώρου των κάδων απορριμμάτων, για την ενίσχυση της ουσιαστικής, αλλά και της αναβάθμισης της καθαριότητας και της δημόσιας υγιεινής.

Η εικόνα της πόλης μας, αλλά και η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, όπως επίσης να προστατεύεται η υγεία των δημοτών.

Για να το πετύχουμε αυτό κρίνεται ως υψίστης σημασίας η συνεργασία των κατοίκων του Δήμου Παλλήνης, προκειμένου να διατηρηθεί η πόλη καθαρή.

Τι οφείλουν να γνωρίζουν οι πολίτες:
  • Τοποθετούμε τα απορρίμματα στους κάδους νωρίς το πρωί την ίδια ημέρα ή την παραμονή της διέλευσης του απορριμματοφόρου 
  • Κλείνουμε το καπάκι του κάδου
  • Συσκευάζουμε τα απορρίμματα
  • Διαχωρίζουμε τα ανακυκλώσιμα υλικά και τα τοποθετούμε στους ανάλογους κάδους
  • Μεριμνούμε για την καθαριότητα του τμήματος των πεζοδρομίων που αντιστοιχεί στην ιδιοκτησία μας
  • Δεν μετακινούμε τους κάδους από τις προγραμματισμένες θέσεις τους
Η υπηρεσία Καθαριότητας ενημερώνει τους δημότες ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων σταματά το απόγευμα της Παρασκευής και τα απορριμματοφόρα ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια της εβδομάδας τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Με αυτή την προϋπόθεση, απευθύνει θερμή παράκληση στους δημότες, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας να διατηρηθεί η πόλη καθαρή, να μην βγάζουν τα σκουπίδια τους από το απόγευμα της Παρασκευής και έως τα ξημερώματα της Δευτέρας.