Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Οι σταυροί των εκλεγμένων στις εκλογές του 2010 στα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Παλλήνης

Μετά τα αποτελέσματα των συνδυασμών του Δήμου Παλλήνης και τους σταυρούς των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, σας παρουσιάζω τους σταυρούς των εκλεγμένων στα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων (που κακώς έχει επικρατήσει να τις λέμε Δημοτικές Ενότητες).

Υπενθυμίζω πως για το πρώτο μισό της θητείας  ο Πρόεδρος των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων εκλέγονταν από το ίδιο το Συμβούλιο και είχαμε τον κ. Μαλλή Παναγιώτη για την Ανθούσα, τον κ. Μαζίτσο Φώτη για τον Γέρακα και τον κ. Ζέρβα Ιωάννη για την Παλλήνη. Στο δεύτερο μισό και μετά από αλλαγή του Νόμου, Πρόεδρος γίνεται ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με τις αρμοδιότητες αλλά ακόμη και με την αναγκαιότητα ύπαρξης Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων (τουλάχιστον για την Αττική). Τα ζητήματα αυτά συζητήθηκαν διεξοδικά στο 1ο Παναττικό Συνέδριο Δημοτικών Κοινοτήτων (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Δείτε παρακάτω τους σταυρούς:



Στην παρούσα θητεία και μέχρι σήμερα, αλλαγές έχουν υπάρξει στο Συμβούλιο της Παλλήνης με τις ανεξαρτητοποιήσεις των: Βαρέλη Ζωή, Γερακάρη Ηλία και Τιλκιτζή Ιωάννη, όλοι εκλεγμένοι με το συνδυασμό του Δημάρχου Παλλήνης.