Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο Κωνσταντίνος Τομαράς πρώτος στην 31η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα - Συγχαρητήρια από την Ένωση Γονέων και από όλους μας

Ο Κωνσταντίνος Τομαράς μαθητής της τρίτης Γυμνασίου του 2ου Γυμνασίου Γέρακα βραβεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2014, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών από τη Μαθηματική Εταιρεία, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση - χρυσό μετάλλιο - στην 31η εθνική μαθηματική ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 (Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα) και τη δεύτερη θέση στον 74ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «Ο Ευκλείδης».

Στην βράβευση παρέστη ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου κ. Αντώνιος Τζανακάκης, Πρυτάνεις, καθηγητές του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Φυσικής, Χημείας και της Φιλοσοφικής Αθηνών και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής.

Τα θερμά της συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Τομαρά εκφράζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Παλλήνης και του εύχεται να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την κατάκτηση των κορυφών της γνώσης και αργότερα και της επιστήμης, που θα επιλέξει.

"Συμμετέχουμε στη χαρά των γονιών του και ευχόμαστε να γευτούμε πολλές φορές αυτή την ευχαρίστηση κι από άλλα παιδιά μας".