Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Τιμητική πλακέτα στον μαθητή Κωνσταντίνο Τομαρά, του 2ου Γυμνασίου Γέρακα, από το Δήμαρχο Παλλήνης

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, όπως αρμόζει στα παιδιά της εφηβείας, αλλά και συγκίνησης για καθηγητές και γονείς, έγινε η απονομή της τιμητικής πλακέτας στον μαθητή της τρίτης τάξης του 2ου Γυμνασίου Γέρακα, Κωνσταντίνο Τομαρά, από το Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθανάσιο Ζούτσο, με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλείου (Α’Βραβείο) στην 31η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης».

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, αφού συνεχάρη τον Κωνσταντίνο Τομαρά για τη μεθοδική του μελέτη, τους γονείς του για την υποστήριξη και την ασφάλεια που του παρείχαν, αλλά και τους καθηγητές του για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν, προανήγγειλε τη στήριξη του μαθητή με την κάλυψη όλων των εξόδων που θα χρειαστούν να γίνουν για τη συμμετοχή του στη Παγκόσμια Μαθηματική Ολυμπιάδα στο Κέιπ Τάουν.

Να σημειωθεί ότι ο 14χρονος μαθητής είχε κερδίσει τη 2η θέση στον 74ο Πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό «Ευκλείδης», που ήταν και το προπύργιο για τη συμμετοχή του στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Από τη μεριά του, ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Γέρακα, κ.Αντώνης Τζανακάκης, αφού συνεχάρη τον μαθητή για τις επιδόσεις του και τη συνέπειά του στους στόχους του, ευχαρίστησε και το Δήμαρχο Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο, για τα «σχολεία λουξ» που με το νοικοκυριό του προσφέρει στους μαθητές του Δήμου Παλλήνης.

Παρόντες στην εκδήλωση και οι δύο Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Παλλήνης κ.κ. Λιακόπουλος Άγγελος και Καρκούλιας Δημήτρης, καθώς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γέρακα κ. Μαζίτσος Φώτης.