Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Δήμος Παλλήνης: Κανένα παιδί χωρίς "τετράδιο και μολύβι"

Δίπλα στις αδύναμες κοινωνικά ομάδες, στέκεται και αυτή τη σχολική χρονιά ο Δήμος Παλλήνης, καθώς και φέτος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους πολίτες για τη συγκέντρωση γραφικής ύλης.

Η σχολική χρονιά ξεκινάει και πολλές οικογένειες που είναι κοντά μας, ίσως να μην έχουν την δυνατότητα να δώσουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα γι' αυτήν την χρονιά. Πολλά παιδιά στη νέα σχολική χρονιά, θα ξεκινήσουν με πολλές στερήσεις.

Ο Δήμος Παλλήνης στέκεται δίπλα στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες, για μία ακόμη χρονιά και απευθύνει ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, για τη συγκέντρωση γραφικής ύλης - στυλό, μολύβια, τετράδια, γόμες, ξύστρες, αλλά και τσάντες. Υλικά τόσο μικρά, αλλά απολύτως απαραίτητα για τη σχολική χρονιά των παιδιών.
Καλούνται όλοι όσοι έχουν το περιθώριο στο δικό τους προϋπολογισμό, να προσθέσουν, μία σχολική τσάντα για το παιδί που το έχει ανάγκη. Στην αγορά της γραφικής ύλης για το δικό σας παιδί, προσθέστε και ένα τετράδιο ή ένα μολύβι για τα άπορα παιδιά του Δήμου μας.

Τα είδη γραφικής ύλης θα συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, Μιαούλη 28, Γέρακας, καθημερινά και ώρες 09.00 - 14.00