Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Τελετή ορκωμοσίας Δήμου Παλλήνης

Στην κατάμεστη αίθουσα των εκδηλώσεων του Δημαρχείου Παλλήνης στο Γέρακα, έλαβε χώρα η τελετή  ορκωμοσίας του νέου δημοτικού & των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Παλλήνης, χοροστατούντος του Σε­β. Μη­τρο­πο­λί­τη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής  κ. Νικολάου.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων κ. Έυη Χριστοφιλοπούλου, οί Βουλευτές κκ. Ασπραδάκης, Καντερές, Βλάχος, Μπούρας, ο πολιτευτής & τέως Υπουργός κ. Σταύρου, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κισκήρα, ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Ζενέτης. ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπαρούτας και πλήθος κόσμου.
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παλλήνης κύριος Αθανάσιος Ζούτσος, αφού ανέγνωσε χαιρετισμό του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κύριου Γιάννη Ραγκούση, συνεχάρη όλους τους εκλεγμένους,  διαβεβαιώνοντας την άψογη συνεργασία, για την επίλυση των προβλημάτων του νέου Δήμου.
Ακόμη, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα  υλοποίησης του προγράμματος της νέας Δημοτικής Αρχής, πσρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία των ημερών μας.
Ακολούθησε δεξίωση και η τελετή έκλεισε με ευχές για καλή θητεία & καλή χρονιά σε όλους.
Φωτογραφίες από την τελετή: Εδώεδώ