Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Περί αποδόμησης...

Συνεχίζοντας την τοπικιστική τους προεκλογική τακτική κάποιοι τις τελευταίες ημέρες επιδίδονται σε ένα νέο κρεσέντο τοπικισμού που συνοδεύεται και από την πάγια τακτική του λαϊκισμού.

Η ουσία βέβαια των «περί αποδόμησης» γραφομένων δεν είναι τα καταγγελλόμενα περί δήθεν μεταφοράς όλων των υπηρεσιών από την Παλλήνη στο Γέρακα. Γιατί τι σημασία έχει που εδρεύουν οι υπηρεσίες εάν ο Δημότης εξυπηρετείται και το πρόβλημά του επιλύεται άμεσα; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο; Εάν δεν το θυμάστε, κάτι που δείχνει η πορεία σας και τα λεγόμενά σας, σας το υπενθυμίζω.  Ούτε το αν ο Ζούτσος θα ενοικιάσει κι άλλα κτίρια στο Γέρακα για να στεγάσει τις υπηρεσίες είναι η ουσία. Ξέρουν ότι αυτό δεν θα γίνει γιατί στο Γέρακα δεν ήταν ποτέ πρακτική. 

Όλο το περί αποδομήσεων δεν είναι παρά ένας άκρατος τοπικισμός, μια κινδυνολογική  επίκληση στο συναίσθημα του «εμείς» των Παλληνιωτών, μια απέλπιδα τελευταία προσπάθεια να σωθούν πολιτικά. 

Το μεγαλύτερο και ιστορικότερο Δημοτικό Διαμέρισμα του Νέου Δήμου, η μεγαλύτερη πόλη του Νέου Δήμου, μια πόλη με ιστορία 2.500 ετών, σίγουρα δεν έφτασε στη σημερινή της κατάσταση με ευθύνη του Ζούτσου των 20 ημερών. 
Το να κατηγορείς τον Ζούτσο γι' αυτό είναι τουλάχιστον θράσος.