Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Συνεδρίαση 3η/2017 Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης

Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης, στο Δημοτικό Κατάστημα της ΔΕ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ), με τα εξής θέματα:

1. Λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης με τίτλο: «Συντήρηση οδικού δικτύου έτους 2016-2017 της ΔΕ Γέρακα Δήμου Παλλήνης».
2. Λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης με τίτλο: «Οδοποιία εντός σχεδίου οδών έτους 2016 της ΔΕ Παλλήνης».3. Λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 01/2017 μελέτης του έργου: «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΑΡΓΗΤΤΟΥ ΙΙ ΔΕ ΓΕΡΑΚΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».
4. Λήψη απόφασης για έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: «ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΛΑΚΟΥΒΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΔΕ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».
5. Λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΓΑΡΓΗΤΤΟΥ Ι & ΙΙ»

6. Λήψη απόφασης για επικαιροποίηση της υπ΄ αριθμ. 06/2010 απόφασης δημοτικού συμβουλίου πρώην Δήμου Παλλήνης, αναφορικά με την εκδίκαση ενστάσεων της μελέτης «τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα ΟΤ 16,21,22 στη ΔΕ Παλλήνης Δήμου Παλλήνης.
7. Λήψη απόφασης για εξώδικο συμβιβασμό για μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα ιδιοκτησίας Τσουκαλά Γεωργίας –Σοφίας στο ΟΤ 202 οικ. 08.
8. Λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης πρασίνου για το πάρκο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λεονταρίου και Παπαγγελάκη, η οποία έγινε ως δωρεά αποδεκτή με την υπ΄αριθμ. 474/2016 απόφαση της οικονομικής επιτροπής.
9. Λήψη απόφασης για την έγκριση εισόδου–εξόδου οχημάτων στην εκτός σχεδίου περιοχή επί της κάθετης ανώνυμης αγροτικής οδού στην Λ.Μαραθώνος 19ο χλμ., περιοχή «ΠΕΤΣΑ» ή «ΠΕΤΣΑ ΜΑΡΜΑΡΑ» στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης, της εταιρείας Γιαννόπουλος Αγγελόπουλος ΑΕΒΕ».
10. Λήψη απόφασης για τροποποίηση κυκλοφοριακής μελέτης στη Δ.Ε. Παλλήνης και τοποθέτηση σήμανσης και ονοματοθεσίας.
11. Λήψη απόφασης για έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΤΗΣ ΔΕ ΓΕΡΑΚΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».
12. Λήψη απόφασης για εγκατάσταση τεσσάρων (4) τερματικών αποδοχής συναλλαγών με κάρτες (POS), για την εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου Παλλήνης.
13. Λήψη απόφασης για έγκριση μερικής χρήσης οχημάτων του Δήμου για τις ανάγκες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Νέων με ειδικές ανάγκες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) και των Πολιτιστικών και Αθλητικών Προγραμμάτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
14. Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλής χρηματικών καταλόγων Εισφοράς σε χρήμα, παρελθόντων οικονομικών ετών της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα.
15. Λήψη απόφασης για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων, στους ΣΕΡΠΕΤΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΣΠΑΗ ΘΕΩΝΗ.