Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ «ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ» ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»


Γράφει ο Βασίλης Δημητριάδης
Πολλές φορές έχω αναφερθεί αγαπητοί φίλοι στα διάφορα «δημοσιογραφικά» απορρίμματα υπό μορφή «ειδήσεων, αποκαλύψεων, αποκλειστικών clopyright» κ.α τα οποία υποστήκαμε κατά την διάρκεια των δημοτικών εκλογών… Δυστυχώς για αυτά δεν υπάρχει ανάλογη χωματερή να τα φιλοξενήσει παρά μόνο η περιθωριοποίηση και ο χλευασμός όσων τα παράγουν από τους ίδιους τους πολίτες.
Δυστυχώς όλοι αισθανόμαστε αυτή την απαίσια μυρωδιά η οποία αναδύεται, γι αυτό θα σας καλούσα μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές να αντισταθείτε με τον τρόπο σας σε τέτοια φαινόμενα που όμοιά τους δεν έχουμε ξανασυναντήσει στον τόπο μας. Ως φαίνεται το αποτέλεσμα των τελευταίων Δημοτικών εκλογών που στεναχώρησε και διέκοψε βίαια τη σχέση πολλών με το Δήμο Παλλήνης, έχει δημιουργήσει ένα κύμα Γκαιμπελίστικης δράσης και προβοκάτσιας η οποία έχει ξεπεράσει κάθε όριο…
Τελευταία είδαμε «καταγγελίες » για χωματερές πίσω από το νεκροταφείο της Παλλήνης, χωματερές που προϋπήρχαν και κανείς δεν ενδιαφερόταν επί χρόνια γι αυτές…
Ευαισθητοποιήθηκε λοιπόν το γνωστό σύστημα «ενημέρωσης» και αντιγραφής, που υπάρχει και δραστηριοποιείται σήμερα στο διαίδίκτυο και άρχισε να καταγγέλει πως ο Δήμος Παλλήνης (βλέπε Διοίκηση Ζούτσου) δημιουργεί χωματερή!!!
Αφού έπαιξε για λίγες μέρες ως είδηση, ξαφνικά για κάποιο λόγο παραδέχτηκαν δημόσια πως η χωματερή αυτή προϋπήρχε και επί Διοίκησης Κωνσταντά.
Έτσι απλά.
Στο σημείο αυτό συγκεντρώθηκαν πράγματι πολλά ξερόκλαδα από όλη την Παλλήνη και προστέθηκαν στα παλιά. Αυτό όμως έγινε για ένα απλό λόγο, απλό για όσους γνωρίζουν την φιλοσοφία της νές διοίκησης και την αποδεδειγμένη οικολογική της ευαισθησία.
Αντί να πεταχτούν στη χωματερή των Λιοσίων, στο χώρο μεταφέρθηκε το ειδικό μηχάνημα της «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ» το οποίο μετέτρεψε όλα τα ξερόκλαδα και τις οργανικές ύλες που προϋπήρχαν, σε… λίπασμα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ξανά όπου υπάρχει ανάγκη!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας αφού δείτε το σχετικό VIDEO του οποίου η ύπαρξη προφανώς αναδίπλωσε άρδην τους διαφόρους εμπαθείς προς την Δημοτική Αρχή αλλά και κατευθυνόμενους πολιτικά, παραγωγούς δήθεν… «ειδήσεων» !!!




Πηγή: www.gerakas.org.gr