Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Με συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή, συνεχίζονται οι διαλέξεις Παγκόσμιας Ιστορίας - Δευτέρα 24/2 η επόμενη

Συνεχίζοντας με το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα των Θρησκειών πραγματοποιείται τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 η 4η διάλεξη Παγκόσμιας Ιστορίας από την Ακαδημαϊκό κα Μαρία Ευθυμίου.

Το ενδιαφέρον για τις διαλέξεις της κας Ευθυμίου που αποτελούν πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, αυξάνεται συνεχώς με όλο και περισσότερους συμμετέχοντες ανά εβδομάδα.

Το γεγονός αυτό μαρτυρά την ανάγκη και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για συνεχή επαφή με την γνώση και την επιμόρφωση.

Η κα Μαρία Ευθυμίου είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μια ξεχωριστή Ακαδημαϊκός, που πρόσφατα παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας. Η κα Ευθυμίου εδώ και επτά χρόνια οργώνει την Ελλάδα ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις που τις απευθύνει ο κόσμος.

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, μέχρι και τις 2 Ιουνίου 2014 (εξαιρούνται: Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου, Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου και Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου).
Ώρες διαλέξεων: 18:00-21:00.