Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Από 8 έως 19 Φεβρουαρίου οι παραγγελίες προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ο Δήμος Παλλήνης κατάφερε να δημιουργήσει και να εδραιώσει ως θεσμό που  «Προσφέρει - Νοιάζεται - Στηρίζει», για 10η φορά, διοργανώνει τη Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», εμμένοντας στην έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης.

Από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, έως και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν:
 Ηλεκτρονικά χωρίς κανένα κόπο και ταλαιπωρία, στη σελίδα που δημιούργησε ο Δήμος Παλλήνης: www.marketpallinis.gr, ή
 Στα Δημοτικά Καταστήματα και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παλλήνης

Η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, μπροστά από το Δημαρχείο Παλλήνης, επί της οδού Ιθάκης.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράδοση των προϊόντων θα γίνει το επόμενο Σάββατο 1 Μαρτίου 2014.

Να σημειωθεί ότι:
  • Στα προϊόντα που διατίθενται περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για κάθε προϊόν.
  • Οι παραγωγοί που έχουν επιλεχθεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς(όπου απαιτείται).
  • Το 2% των παραγγελιών θα διατίθεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, μετά από συνεννόηση με τον Δήμο Παλλήνης (για προϊόντα, συσκευασίες κ.τ.λ.).
Για να δείτε τα προϊόντα, κάντε κλικ ΕΔΩ