Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Η ορκωμοσία των αιρετών του Δήμου Παλλήνης (photos)

Με μία σεμνή τελετή στο Δημαρχείο Παλλήνης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννου πολιούχου του Γέρακα, η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, ο οποίος στο μήνυμα του, κάλεσε τον Δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο και τους Δημοτικούς Συμβούλους «να στηρίξουν την αληθινή πρόοδο και τον πραγματικό πολιτισμό». «Αντί να καταεξουσιάζετε, να διακονείτε. Αντί να παίρνετε, να δίνετε».

Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος κάλεσε τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων να συνεργαστούν γόνιμα και παραγωγικά για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των πολιτών: «Δεν περισσεύει κανείς. Όλοι, με καλή πίστη και διάθεση για γόνιμο διάλογο θα πρέπει να δράσουμε συλλογικά για το καλό της πόλης και των κατοίκων. Να μην φρενάρουμε την πορεία που ήδη έχει πάρει ο Δήμος Παλλήνης αλλά να την επιταχύνουμε».

Παρά το εργάσιμο της ημέρας και ώρας, την τελετή παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι, γεμίζοντας την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Η θητεία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης και των Κοινοτικών Συμβουλίων Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης θα διαρκέσει από 1/9/2019 έως 31/12/2023. Επειδή για μένα θα είναι η 7η και έχω δει πολλά, επιτρέψτε μου να ευχηθώ πρώτα απ' όλα να είμαστε όλοι καλά και στο τέλος της να είμαστε όλοι παρόντες. Επίσης εύχομαι να είναι η πιο δημιουργική θητεία για όλους μας. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις, είναι βέβαιο ότι κάποιες θα είναι έντονες. Ας μην εμποδίσει όμως αυτό την δημιουργική πορεία της πόλης μας, ας μην εμποδίσει τη λογική και το αυτονόητο να επικρατήσουν.

Παρακάτω φωτογραφίες από το σύνολο σχεδόν των αιρετών του Δήμου Παλλήνης που ορκίστηκαν, είτε θρησκευτικά, είτε πολιτικά.





Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 




























Β' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΘΟΥΣΑΣ








Γ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΕΡΑΚΑ











Δ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ