Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ολα τα μέσα για την αποκατάσταση του 7ου Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Παλλήνης

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα (προσωπικό και μηχανήματα) ο Δήμος Παλλήνης από την στιγμή που κόπασε η χθεσινή καταιγίδα έχει ριχτεί στη μάχη με το χρόνο για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση των ζημιών στο 7ο Δημοτικό-Νηπιαγωγείο Παλλήνης.

Το συμβάν της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου περιγράφεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον ηλεκτρονικό ΝΕΟΛΟΓΟ και δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω.

Σήμερα από νωρίς το πρωί ο Δήμος Παλλήνης μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Παλλήνης και με την βοήθεια εθελοντών γονέων, εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου το σχολείο να αποδοθεί σε μαθητές και δασκάλους και να συνεχιστεί απρόσκοπτα το εκπαιδευτικό έργο.

Η ζημιά είναι μεγάλη. Το σχολείο και ο εξοπλισμός του είναι μέσα στις λάσπες. Η προσπάθεια που γίνεται είναι απίστευτη.



Οι εργασίες συντονίζονται από το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Αβαρκιώτη και Καρκούλια οι οποίοι συνεπικουρούνται από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηλία Γερακάρη και όλο το ΔΣ με το οποίο υπάρχει άψογη συνεργασία.


Δείτε το Δελτίο Τύπου του Δήμου Παλλήνης

Ο Σύλλογος Γονέων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


Αν και τα λόγια είναι φτωχά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας:
Τους 20 δημοτικούς υπάλληλους του δήμου Παλλήνης που έδειξαν το ήθος και την ανθρωπιά τους.
Τους 20 περίπου εθελοντές γονείς του σχολείου μας, που εξάντλησαν όλες τις σωματικές τους δυνάμεις στον καθαρισμό των αιθουσών.
Τις δασκάλες και τους δασκάλους του σχολείου μας, μαζί με τις δύο διευθύντριες.
Τα άτομα από την εθελοντική ομάδα της πόλης μας, που μας συγκίνησαν με την προσπάθεια που κατέβαλαν.
Σήμερα δουλέψανε σκληρά περίπου 50 άτομα.
Αν δεν ήσασταν μαζί μας σήμερα, δεν θα κάναμε το πρώτο και μεγαλύτερο βήμα προς την αποκατάσταση του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Παλλήνης Κο Ζούτσο, που ήρθε 2 φορές για να βοηθήσει στον καλό συντονισμό.
Ευχαριστούμε θερμά τους 2 Αντιδημάρχους Παλλήνης κυρίους Φώτη Αβαρκιώτη και Δημήτρη Καρκούλια, για την διαρκή παρουσία τους στο σχολείο μας, συντονίζοντας έτσι με άψογο τρόπο τις εργασίες καθαρισμού.

Σήμερα βγήκαν όλα τα πράγματα από τις αίθουσες, πλύθηκαν με νερό για να φύγει η λάσπη, πλύθηκαν θρανία - καρέκλες και γραφεία στον περιμετρικό διάδρομο και μαζεύτηκε το 60% της λάσπης από τον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Αύριο Κυριακή 24-2-13 στις 9:00 το πρωί καλούμε όλους τους γονείς του σχολείου μας, να δώσουν το παρόν για να απολυμάνουμε τις αίθουσες του σχολείου με χλωρίνες και ειδικά καθαριστικά για να ξανα τοποθετήσουμε μέσα τα πλυμένα θρανία με τις καρέκλες.
Παρακαλούμε θερμά για την παρουσία σας, για να ξαναλειτουργήσει το σχολείο μας το συντομότερο δυνατόν.
Όσοι έρθουν να φέρουν δικά τους είδη καθαρισμού (σφουγγαρίστρες – απολυμαντικά – vitex - λάστιχα σωλήνας για νερό – κ.α )

Απόψε από τις 19:00 μέχρι της 9:00 το πρωί της Κυριακής θα φυλάσσετε ο χώρος του σχολείο μας από εθελοντές γονείς με βάρδιες, για να μην κλαπούν θρανία και καρέκλες που αφήσαμε έξω να στεγνώσουν.
Όσοι επιθυμούν να χαρίσουν λίγο από τον ύπνο τους για να βοηθήσουν στην φύλαξη του σχολείου μας, παρακαλώ να τηλεφωνήσουν στο 6932-902200 .

Με εκτίμηση
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ
7ου ΔΗΜ. & ΝΗΠ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ