Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο Δήμος Παλλήνης στην εκπομπή «Καλλικράτειος Αττική» του τηλεοπτικού Σταθμού BLUE SKY

Τον Δήμο Παλλήνης επισκέφτηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου, συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY και πήρε συνεντεύξεις από τον Δήμαρχο κ. Αθ. Ζούτσο, την Αντιδήμαρχο Κοιν. Πολιτικής κ. Ειρ. Κουνενάκη και από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Στ. Δρούγκα.

Η δημοσιογράφος κ. Έλενα Χορέβα, παρέμεινε επί 4 ώρες (περίπου) στον Δήμο μας και μετά τις συνεντεύξεις, ξεναγήθηκε σε διάφορες περιοχές στο Δήμο μας όπου υπάρχουν σε εξέλιξη έργα, καθώς και σε χαρακτηριστικές ιστορικές τοποθεσίες. Τέλος η κάμερα του καναλιού «τράβηξε» πλάνα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στη νέα αίθουσα.

Την προηγούμενη μέρα η κ. Χορέβα επικοινώνησε και με το Σύλλογο «ΠΗΓΗ», εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της για το βιβλίο της ιστορίας του Γέρακα που έχει εκδώσει. Έτσι τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου βρέθηκαν στο Δημαρχείο, παρουσιάζοντας το σημαντικό αυτό έργο μπροστά στην κάμερα του τηλεοπτικού καναλιού.

Η Εκπομπή ονομάζεται “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗ” την παρουσιάζει -όπως προαναφέραμε- η δημοσιογράφος κ. Έλενα Χορέβα και μεταδόθηκε από τη συχνότητα του BLUE SKY την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 19:30.