Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Εγκαίνια βρεφονηπιακού σταθμού στην Ανθούσα

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Παλλήνης στην Ανθούσα

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στη Δημοτική Ενότητα της Ανθούσας λειτουργεί από 11 Δεκεμβρίου 2012 και χαρακτηρίζεται από τους άρτια διαμορφωμένους, λειτουργικά και αισθητικά χώρους του, καθώς και για τον σύγχρονο εξοπλισμό του, κάνοντας την παραμονή των 70 παιδιών σε αυτόν, ευχάριστη και δημιουργική.

Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας και σε ικανοποιητικό βαθμό τις ανάγκες των Δημοτικών Ενοτήτων Παλλήνης και Γέρακα. Στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό δίνοντας στους γονείς τη σιγουριά ότι αφήνουν τα παιδιά τους σε πολύ καλά και ασφαλή χέρια.

Η στήριξη της οικογένειας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για το Δήμο Παλλήνης.

Έτσι λοιπόν, προχωράμε άμεσα στην κατασκευή δύο ακόμη Βρεφονηπιακών Σταθμών, στον Άγιο Νικόλαο Κάντζας της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης και επί των οδών Κέας & Ανάφης της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα. Επίσης είναι στη φάση ένταξης στο ΕΣΠΑ ένας τρίτος Βρεφονηπιακός Σταθμός επί της οδού Κυκλαμίνων της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα. 
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την χρηματοδότηση ύψους 2.000.000 που εξασφάλισε ο Δήμος Παλλήνης από το ΕΣΠΑ μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής» για τη φιλοξενία παιδιών ασθενέστερων οικογενειών αποδεικνύουν έμπρακτα ότι ο Δήμος Παλλήνης βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην οικογένεια.