Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Δήμος Παλλήνης: Διανομή 118 τόνων πατάτας – «ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ»

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Μαρτίου η διανομή των πρώτων παραγγελιών πατάτας, ύστερα από την πρωτοβουλία του Δήμου Παλλήνης που ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ήρθε σε επαφή με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου και έδωσε τη δυνατότητα στους κατοίκους του να προμηθευτούν πατάτες προς 0,28 € το κιλό.

Το πρωτόγνωρο αυτό εγχείρημα εστέφθη από απόλυτη επιτυχία και αγκαλιάστηκε από σημαντικότατο αριθμό κατοίκων.

Με την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Παλλήνης:
  • Δόθηκε η δυνατότητα στους κατοίκους μας να προμηθευτούν πατάτες με φθηνή τιμή αφού παρακάμφθηκαν πολλά ενδιάμεσα στάδια που επί σειρά ετών διαμορφώνουν τεράστιες διαφορές στις τιμές μεταξύ παραγωγών – καταναλωτών.
  • Πιέστηκαν παραδοσιακές μονάδες πώλησης να μειώσουν την μέχρι σήμερα τιμή πώλησης.
  • Κινητοποίησε πληθώρα άλλων φορέων να πράξουν το ίδιο. 
Πρόκειται για μια πραγματικά σημαντική παρέμβαση του Δήμου Παλλήνης στο καταναλωτικό κίνημα.
Και όλα αυτά τηρώντας τη βασική μας αρχή, του ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ, που μέσα από μια άψογα οργανωμένη διαδικασία δεν ταλαιπωρήθηκε από το συνηθισμένο φαινόμενο της «ουράς», δεν ταλαιπωρήθηκε κουβαλώντας σακιά στον ώμο, δεν ταλαιπωρήθηκε από το κρύο, δεν έχασε χρόνο.

Ο Δήμος Παλλήνης θα συνεχίσει την προσπάθειά του στις δύσκολες αυτές συνθήκες που περνάμε όλοι μας, να είναι κοντά στους κατοίκους, μέσα από ανάλογες πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρει στο άμεσο μέλλον. Για το Δήμο Παλλήνης η αλληλεγγύη προς τους κατοίκους αποτελεί συστατικό στοιχείο του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η «ΚΡΙΣΗ» δεν θα μας νικήσει. 
Συνεχίζουμε. 

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωσή μας σχετικά με τη διανομή των υπολοίπων παραγγελιών.