Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Με ιδιαίτερη επιτυχία η ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο internet

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο - Πρόληψη & Αντιμετώπιση» διοργάνωσε ο Δήμος Παλλήνης σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, χθες 6 Μαρτίου 2013, στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης.

Εισηγητές ήταν ο υπεύθυνος του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Ανατολικής Αττικής Γιάννης Κοτζιάς, η τεχνική υπεύθυνη του Κέντρου Γεωργία Μενούνου εκπρόσωποι σχολείων της Ανατολικής Αττικής καθώς και ψυχολόγος του Νοσοκομείου Παίδων.

Παράλληλα κατά την διάρκεια της Ημερίδας πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με αξιωματικό της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος ανέφερε: «Η διοργάνωση της σημερινής ημερίδας και παρόμοιων που διοργανώνει ο δήμος μας σε συνεργασία με φορείς έχει στόχο να ενημερώσει και να μας ευαισθητοποιήσει σε θέματα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας. Ζούμε στην εποχή της γρήγορης ενημέρωσης και της ελεύθερης πρόσβασης σε τεράστιο όγκο πληροφοριών. Το διαδίκτυο αδιαμφισβήτητα προσφέρει πολλά οφέλη στους μαθητές αποτελεί όμως και μια πρόκληση καθώς η αλόγιστη χρήση του ελλοχεύει πολλούς κινδύνους».