Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Έντονο το μαύρισμα στην Παλλήνη

Δρόμοι που είχαν ξεχάσει τι θα πει άσφαλτος, αφού είχαν να δουν τέτοια από 20ετίας και βάλε, ολοκληρώνονται σιγά σιγά δίνοντας έτσι μια άλλη όψη στο κέντρο της Παλλήνης.

Η μελέτη συντήρησης οδοποιίας που εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε οδεύει προς την ολοκλήρωσή της δίνοντας ένα έντονο μαύρο χρώμα στο κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.

Και ενώ μαυρίζουν οι δρόμοι, μαυρίζουν και κάποιοι από το κακό τους και μαυρίζονται στις συνειδήσεις των κατοίκων, που επιτέλους νοιώθουν ότι υπάρχει Δήμος που ενδιαφέρεται, που επιτέλους υπάρχει Δήμος που κάνει έργο. Μαυρίζουν απ' το κακό τους αυτοί που πίστευαν πως δεν θα υπάρξει έργο. Μαυρίζουν απ' το κακό τους αυτοί που η ανυπαρξία τους είχε καταδικάσει την Δημοτική Ενότητα της Παλλήνης. 

Οι δρόμοι είναι μόνο ένα από τα πολλά και σημαντικά έργα που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης. Μη έχοντας λοιπόν κάτι άλλο να πουν οι μαυρισμένοι θα καταφεύγουν όλο και πιο συχνά - όσο το έργο αποκαλύπτεται - σε άλλες τακτικές, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την πολιτική τους ύπαρξη.

Ας τους αφήσουμε στην απομόνωσή τους.