Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Παλλήνης

Με Πρόεδρο για 2η συνεχή θητεία τον Κώστα Παπαγεωργίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Παλλήνης.

Ολόκληρη η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι η εξής:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ, Πρόεδρος
ΚΑΚΛΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, Αντιπρόεδρος
ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Γραμματέας
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ, Ταμίας
ΚΑΚΑΜΠΟΥΚΗ ΒΙΚΥ, Μέλος
ΜΕΤΑΞΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Μέλος
ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ, Μέλος

Εύχομαι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο κάθε επιτυχία στο δύσκολο πραγματικά έργο του. Το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο έχει να επιδείξει σημαντικό έργο (μεταξύ του οποίου η έκδοση εφημερίδας) για το οποίο του αξίζουν συγχαρητήρια. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο παίρνει τη σκυτάλη αφενός από ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο συμβούλιο και αφετέρου σε μια πολύ δύσκολή συγκυρία για την παιδεία η οποία βάλλεται από τις περικοπές του κρατικού προϋπολογισμού. 

Σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και Δήμος πως είμαστε από την ίδια πλευρά και όχι αντίπαλοι. Όλοι μαζί διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για να έχουν τα σχολεία μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης. Κανείς δεν περισσεύει σ' αυτή την προσπάθεια. 

Αγαπητό ΔΣ, 
κλείστε τα αυτιά σας στους μπαχαλάκηδες της κοινής ζωής που ήδη με δημοσιεύσεις τους προσπαθούν να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Συνεχίστε το έργο σας από 'κει που το άφησε το προηγούμενο ΔΣ, ενωμένοι και ανεπηρέαστοι από τους γύρω-γύρω.