Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Οδός Αργιθέας (Μάριζα Παλλήνης) - Ένα ακόμη σημαντικό έργο για όλη την Παλλήνη


Ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο που πρόκειται να δώσει κυκλοφοριακή ανάσα σε ολόκληρο το κέντρο της Παλλήνης ολοκληρώθηκε.

Πρόκειται για την οδό Αργιθέας στη Μάριζα που οι συνεχείς καταλισθήσεις της δημιουργούσαν τεράστια προβλήματα. Η οδός Αργιθέας ενώνει την οδό Ελαιώνων (Ντράφι) με τη Μαραθώνος και το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πρίν και μετά για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου του Δήμου

Ολοκληρώθηκε το έργο: Στήριξη πρανών στην οδό Αργιθέας ΔΕ Παλλήνης

Ακόμη ένα έργο υποδομής παραδίδεται σήμερα στους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης με την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης των πρανών της οδού Αργιθέας της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο με το οποίο επιλύεται οριστικά το πρόβλημα των κατολισθήσεων στην οδό και η διακοπή της κυκλοφορίας. Η κατασκευή τοιχίου στο συγκεκριμένο σημείο ήταν απολύτως επιβεβλημένη καθώς αποτελούσε για χρόνια ένα πολύ επικίνδυνο σημείο διέλευσης οχημάτων και πεζών, τόσο λόγω των κατολισθήσεων όσο και λόγω της κατάστασης του οδοστρώματος. Στην οδό Αργιθέας εκτός από την κατασκευή τοιχίου έγιναν εργασίες αποκατάστασης, διαπλάτυνσης οδοστρώματος και ασφαλτόστρωση.

Η οδός Αργιθέας συνδέει την οδό Ελαιώνων με το Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο και την Λεωφόρο Μαραθώνος. Η παράδοσή της στην κυκλοφορία, με ασφάλεια για πεζούς και οχήματα, είναι κομβικής σημασίας έργο που θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στο κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.