Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΚΔΑΠ ΜΕΑ: Όλα είναι εφικτά, όχι όμως και δεδομένα

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο «Οινοποιείο Πέτρου» Παλλήνης η εκδήλωση λήξης της χρονιάς του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ - ΜΕΑ).

Σε μια επίδειξη ψυχικής δύναμης και αγάπης οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τον εαυτό τους μέσα από μια υπέρμετρη προσπάθεια, θυμίζοντάς μας ότι όλα είναι εφικτά, όχι όμως και δεδομένα. Μία αφύπνιση για όλους όσους ξεχνούν τι πραγματικά έχει σημασία, για όσους αναλώνουν την ενέργειά τους σε όλα εκτός από τα απλά και καθημερινά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα παιδιά είχαν στο πλευρό τους μια αφοσιωμένη ομάδα που έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό της εαυτό:
Η κοινωνική λειτουργός και υπεύθυνη του προγράμματος ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Παλλήνης Μαριλένα Γούνια, η κοινωνική φροντιστής Κατερίνα Μπατσούλη, ο γυμναστής Γιάννης Πολίτης και ο εικαστικός Γιώργος Πρασσάς.

Στην εκδήλωση, πέρα από τις οικογένειες και τους φίλους των μελών του προγράμματος, παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Αθανάσιος Ζούτσος και Δημοτικοί - Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παλλήνης. Το παρόν έδωσε και το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Ζωγράφου, το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» και η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Το Πέταγμα».