Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

110 άτομα που πρόκειται να προσληφθούν μέσω της ΜΚΟ ΚΕΑΝ θα απασχοληθούν στο Δήμο Παλλήνης

110 άτομα που πρόκειται να προσληφθούν μέσω της ΜΚΟ ΚΕΑΝ, θα απασχοληθούν στο Δήμο Παλλήνης για 5 μήνες, για την υλοποίηση προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα. 

Δείτε τις θέσεις που αφορούν το Δήμο Παλλήνης

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου:

Ο φορέας μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα "Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων" (ΚΕΑΝ) ξεκινά την συγκέντρωση των αιτήσεων για την υλοποίηση προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα της Ανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων για την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής που θα απασχοληθούν από το ΚΕΑΝ με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, είναι συνολικά εκατόν εβδομήντα πέντε (175) άτομα.

Τα έργα που θα πραγματοποιηθούν αφορούν δράσεις εξωραϊσμού δομημένου περιβάλλοντος, αγροτικών οδών και εργασίες πρασίνου, συντήρηση προστασία άνοιγμα διαδρομών αποκατάσταση παραλίας και λιμένος, συντηρήσεων και βελτιωτικών παρεμβάσεων δομικών εγκαταστάσεων, ψηφιακές εκπαιδεύσεις, αύξηση βλάστησης και συντήρηση υπάρχουσας, αποκατάσταση χώρων ανεξέλεγκτης διαθέσεις αποβλήτων οδικής ασφάλειας μαθητών, βοήθεια στο σπίτι, δημιουργία ψηφιακού μουσείου πολιτιστικής κληρονομιάς, και ανταλλαγή χρόνου καθώς και έργα κοινωνικά ευαισθητοποιημένων δράσεων κοινωνικής φροντίδας, ανάπτυξης, ευπρεπισμός, φύλαξη χώρων πρασίνου και ακτών, συντήρηση και φύλαξη σχολικών κτιρίων και αθλητικών υποδομών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Πέμπτη στις 14 /06/2012 και λήγει την Δευτέρα στις 25/06/2012 από τις 09:00 έως τις 14:30. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά).

Η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιείται είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά στα γραφεία του Δικαιούχου στις διευθύνσεις που ορίζονται στην εκάστοτε Ανακοίνωση ανα Περιφερειακή Ενότητα.

Συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες του ΚΕΑΝ στο κτίριο της αίθουσας εκδηλώσεων στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στην ακόλουθη διεύθυνση: Σπύρου Μουστακλή 23, Ίλιον, Τ.Κ. 13121 είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Πατρόκλου 57, Τ.Κ.KEAN-Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων, Πατρόκλου 57,131 22 ΙΛΙΟΝ. Τηλ:2102692880, www.kean.gr131 22, ΙΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ απευθύνοντάς την στο ΚΕΑΝ - ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ (Για Π.Ε. Ανατολικής Αττικής), υπόψιν Κας Καραδήμα Μαριλένας (τηλ. επικοινωνίας: 210-2692881). Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις θέσεις απασχόλησεις πατήστε ΕΔΩ

Για την Αίτηση Υποψήφιου Ωφελούμενου Πατήστε ΕΔΩ

Για οδηγίες Συμπλήρωσης της Αίτησης Πατήστε ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από το site του ΚΕΑN στην διεύθυνση www.kean.gr.