Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γυμναστικές επιδείξεις Ενόργανης-Ρυθμικής Γυμναστικής (Αθλητική Άνοιξη 2012)

Κάντε κλικ για περισσότερες
φωτογραφίες (1)
Κάντε κλικ για περισσότερες
φωτογραφίες (2)
Στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες Γυμναστικές επιδείξεις των τμημάτων Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής του Δήμου, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012.

Με τη συμμετοχή 400 περίπου παιδιών παρουσιάστηκε ένα άρτια καταρτισμένο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση της κας Βάσως Χατζή και της κας Έφης Μπλέτσα οι οποίες είναι οι υπεύθυνες των τμημάτων, επιβεβαιώνοντας τη θετική και ουσιαστική επιρροή της άθλησης στην καθημερινότητα των παιδιών.

Κάντε κλικ για περισσότερες
φωτογραφίες (3)
Φέτος υπήρξε και κάτι που κατά τη γνώμη μου ήταν το σημαντικότερο. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν από κοινού τα προγράμματα των Δημοτικών Ενοτήτων Γέρακα και Παλλήνης. Η πρωτοβουλία αυτή της Κοινωφελούς επιχείρησης έφερε δίπλα δίπλα τα παιδιά αλλά και τους γονείς που τα παρακολουθούσαν. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ στην πράξη. Δεν έχω παρά να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παλλήνης τόσο για την πρωτοβουλία της, όσο και για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Κάνοντας κλικ πάνω στις φωτογραφίες (με κάθε κλικ βλέπετε διαφορετικές) μπορείτε να δείτε πάνω από 300 φωτογραφίες.

Επίσης στη σελίδα της Κοινωφελούς στο You Tube μπορείτε να δείτε όλα τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν. Τα παρακάτω είναι τα επίλεκτα τμήματα Γέρακα και Παλλήνης αντίστοιχα