Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Προνομιακές τιμές για τους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης για την όπερα "Τροβατόρε" του Βέρντι

O Δήμος Παλλήνης πιστεύοντας πως η Τέχνη και ο Πολιτισμός είναι αγαθά προσβάσιμα σε όλους, προέβη σε συνεννόηση με την Εθνική Λυρική Σκηνή και εξασφάλισε για τους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης την δυνατότητα παρακολούθησης της Όπερα «Τροβατόρε» του Τζουζέπε Βέρντι σε προνομιακές τιμές (με έκπτωση εως και 35%).

Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του Βέρντι και για μια μεγάλη παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής η οποία παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και έχει να παρουσιαστεί στο Ηρώδειο τριάντα χρόνια , από το καλοκαίρι του 1982.

Συγκεκριμένα οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται στα 45 και 35 ευρώ στο κάτω διάζωμα και 20 ευρώ στο άνω διάζωμα και η τιμή του σπουδαστικού εισιτήριου 15 ευρώ στο Άνω Διάζωμα .

Οι παραστάσεις έχουν ορισθεί για 10,12,13 &14 Ιουνίου 2012 στο Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, Ώρα: 21:00.

Είναι γεγονός ότι τα όποια πολιτιστικά δρώμενα οπουδήποτε και αν παρουσιάζονται, θα πρέπει να αποτελούν πηγή σκέψης και διαλόγου, συμβάλλοντας στη μείωση της πολιτιστικής απομόνωσης και στη διαμόρφωση ενεργών και σκεπτόμενων πολιτών.

Για κρατήσεις θέσεων και για οποιαδήποτε πληροφορία οι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το τμήμα ομαδικών κρατήσεων της Λυρικής Σκηνής ,με την κα Πανάγου στα τηλέφωνα: 210 3711342 και 210 3711200 έως 229 καθώς και στην διεύθυνση e-mail: panagou@nationalopera.gr.

Οι κρατήσεις θα γίνονται ονομαστικά, αναφέροντας τον Δήμο Παλλήνης.