Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συζητάμε για την πόλη μας, Σχεδιάζουμε το μέλλον της. Δημόσια Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Παλλήνης

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος, ΚΑΛΕΙ όλους τους πολίτες του Δήμου να συμμετάσχουν στην Δημόσια Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Παλλήνης.

ΜΑΖΙ με τους δημότες και κατοίκους των δημοτικών ενοτήτων Παλλήνης, Ανθούσας και Γέρακα, του Δήμου Παλλήνης ΣΥΖΗΤΑΜΕ για το σήμερα και το αύριο της πόλης μας, για τα μεγάλα και μικρά θέματα .

Για να ακουστεί η γνώμη του καθενός και της καθεμιάς από εσάς.
Για να συναποφασίσουμε για το μέλλον της πόλης μας.


Ο Δήμαρχος Παλλήνης σας καλεί να παραστείτε στην διαβούλευση για την Δημοτική Ενότητα που κατοικεί ο καθένας για να συζητήσουμε τα προβλήματα, τις προοπτικές και τις δυνατότητες ανάπτυξης της πόλης μας.

Να σχεδιάσουμε όλοι μαζί, Δήμος και Πολίτες, την πόλη που θέλουμε.

Πρόγραμμα Διαβούλευσης:
  • Δημοτική Ενότητα Παλλήνης: Τετάρτη 23/5/2012, ώρα: 19:00, Πολιτιστικό Κέντρο «Οινοποιείο Πέτρου» (Λ. Μαραθώνος 117, Παλλήνη) 
  • Δημοτική Ενότητα Γέρακα: Τετάρτη 30/5/2012, ώρα 19:00, Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα (Κλειτάρχου & Αριστείδου, Γέρακας) 
  • Δημοτική Ενότητα Ανθούσας: Τετάρτη 6/6/2012, ώρα: 19:00, στο Κ.Α.Π.Η. Ανθούσας

Αγαπητή συνδημότισσα/Αγαπητέ συνδημότη,

Τα προβλήματα, οι προοπτικές και το μέλλον της πόλης μας, αφορούν όλους μας αλλά και τον καθένα ξεχωριστά.

Καθημερινά βιώνουμε ανατροπές σε όσα θεωρούσαμε δεδομένα, με αποτέλεσμα να διαμορφώνονται διαρκώς νέες συνθήκες και προκλήσεις στο δρόμο μας.

Με σταθερότητα στις αρχές και στις αξίες μας, πιστεύουμε ότι μόνο μια ΔΥΝΑΤΗ και ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ κοινωνία μπορεί να υπερβεί αυτές τις προκλήσεις και να διαμορφώσει ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Στο πλαίσιο αυτό διαμορφώσαμε ένα Σχέδιο Επιχειρησιακού Προγράμματος που αγκαλιάζει όλους τους τομείς δράσης του Δήμου μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε κρίσιμους τομείς όπως η Κοινωνική Πολιτική, το Περιβάλλον, το Σχέδιο Πόλης, η Αποχέτευση, τα Θέματα Παιδείας & Υγείας καθώς και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η παρατεταμένη οικονομική κρίση.

Αυτό το Σχέδιο Επιχειρησιακού Προγράμματος, τον οδηγό για τις δράσεις μας, καταθέτουμε στην κρίση σου και στην κριτική σου, προσδοκώντας και με τις δικές σου προτάσεις μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο, να το βελτιώσουμε, να το εμπλουτίσουμε και από κοινού να εκτιμήσουμε με όραμα και ρεαλισμό τα επόμενα βήματα για το κτίσιμο μιας πόλης για όλους τους πολίτες.

Σε ΚΑΛΩ να συμβάλλεις σ΄ αυτή την συζήτηση, να καταθέσεις τις δικές σου απόψεις και προτάσεις ,να συμμετέχεις και εσύ στην διαμόρφωση των πολιτικών του Δήμου μας, να σχεδιάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μέλλον της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης
Αθανάσιος Ζούτσος