Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Παρουσίαση δράσεων 2ου Λυκείου Γέρακα σχολικής χρονιάς 2011-2012

H Διεύθυνση, οι Καθηγητές και οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Δημοτικής Ενότητας Γέρακα του Δήμου Παλλήνης διοργάνωσαν εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες και τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2011-2012.

Στης εκδήλωση παρουσιάστηκαν βίντεο από την συμμετοχή των παιδιών σε ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα, διακρίσεις σε διαγωνισμούς, υλικό από αθλητικές ,πολιτιστικές & περιβαλλοντικές δράσεις .

Ακόμη οι μαθητές ετοίμασαν ένα θεατρικό δρώμενο για τους παρευρισκόμενους , τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Αθανάσιος Ζούτσος ο οποίος απευθυνόμενος σε εκπαιδευτικούς και μαθητές ανέφερε « Με μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι μέσα σε μια περίοδο κρίσης το σχολείο μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική δημιουργική διέξοδο για τα παιδιά αλλά και για τους εκπαιδευτικούς. Πέρα από τα στενά όρια της διδασκαλίας είναι εξίσου σημαντική για την διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών να διοργανώνονται δράσεις εξωσχολικές και εμείς ως Δήμος είμαστε εδώ να τις στηρίζουμε».

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για περισσότερες φωτογραφίες