Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Αθλητικη Άνοιξη 2012 - Ποδόσφαιρο, Χειροσφαίριση, Tae Kwon Do

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες
Οι αγώνες στα πλαίσια της Αθλητικής Άνοιξης Δήμου Παλλήνης συνεχίστηκαν με το τουρνουά «ALL DAY ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαϊου 2012.

Οι συμμετοχές στους προκριματικούς αγώνες του Σαββάτου , ξεπέρασαν τους 300 μαθητές που συγκρότησαν 24 ομάδες Δημοτικών Σχολείων από τις Δημοτικές Ενότητες Ανθούσας και Παλλήνης και 25 ομάδες Δημοτικών Σχολείων από τη Δημοτική Ενότητα Γέρακα.

Την Κυριακή, αγωνίστηκαν στους τελικούς οκτώ ομάδες από σχολεία του Γέρακα και άλλες οκτώ από την Παλλήνη και την Ανθούσα.

Η κατάταξη έχει ως εξής:

Γ’ Δ’ Δημοτικού:

1η θέση: Chelsea - Γέρακας
2η θέση: Παικταράδες - Γέρακας
3η θέση: Μπάγερν - Γέρακας
4η θέση: Μικροί διάβολοι - Παλλήνη

Ε’ ΣΤ’ Δημοτικού:

1η θέση: Γεράκια - Παλλήνη
2η θέση: G.P.P. FC – Γέρακας
3η θέση: Αμπαλιακός - Γέρακας
4η θέση: ΜΕΡΕΝΧΕΣ- Παλλήνη

Το Σάββατο 26 Μαΐου, 22 παιδιά των ακαδημιών χειροσφαίρισης του Δήμου συμμετείχαν σε αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Δαίς των εκπαιδευτηρίων Δούκα, με τη συμμετοχή των Δήμων Ν.Ιωνίας, Βριλησσίων, Πολιτείας και της ομάδας του Πανιωνίου.
Στους τρείς αγώνες που συμμετείχαν πέτυχαν ισάριθμες νίκες.

Δήμος Παλλήνης-Δούκας 12-3
Δήμος Παλλήνης-Ν.Ιωνία 6-3
Δήμος Παλλήνης-Βριλήσσια 14-2

Την Κυριακή 27 Μαϊου διεξήχθη η προγραμματισμένη εκδήλωση TAE KWON DO στο κλειστό γυμναστήριο Κάντζας με επιδείξεις, εξετάσεις ζωνών και απονομές των τμημάτων Δημοτικής Ενότητας Γέρακα και Παλλήνης με περισσότερες από 300 συμμετοχές.

Την Κυριακή 27 Μαϊου στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αμαρουσίου, 48 παιδιά των ακαδημιών κολύμβησης του Δήμου από τα δημοτικά διαμερίσματα Γέρακα και Παλλήνης, συμμετείχαν στην διαδημοτική ημερίδα κολύμβησης που οργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Εκτός από τη σημαντική εμπειρία που αποκόμισαν οι νέοι κολυμβητές, προστέθηκαν και 15 μετάλια στη συλλογή των μικρών μας αθλητών

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το πρωί του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2012 με τους διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης στο 2ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα.