Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Bazaar Φιλόζωων Εθελοντών Ανθούσας - Γέρακα - Παλλήνης

Στις 10 & 11 Δεκεμβρίου, Σάββατο 10:00 πμ -10:00 μμ & Κυριακή 10:00 πμ -18:00 μμ τα "Αδεσποτάκια Γέρακα-Ανθούσας-Παλλήνης" (Φιλόζωοι Εθελοντές) διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Φιλοζωϊκό Bazaar,στα Γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η ΠΗΓΗ" Έβρου 25  Γέρακας.

Για την σωτηρία, φροντίδα και προστασία των τετράποδων πλασμάτων των δρόμων μας ζητάμε την πολύτιμη βοήθεια σας, όπως κάνετε πάντα σε περιόδους ανάγκης!!!

Kάντε ένα ξακαθάρισμα στα αχρησιμοποιήτα πραγματά που "βαραίνουν" το σπιτικό σας, την αποθήκη σας, τις ντουλάπες σας, το πατάρι σας, μην τα πετάξετε ... χαρίστε τα μας για να βοηθήσουμε τα ζωάκια του δρόμου!!! Κάθε προσφορά έχει τεράστια σημασία για εμάς και τα ζωάκια που πεινούν, κακοποιούνται, βασανίζονται στους δρόμους! Θα δώσετε καλή μοίρα σε αυτά ... και καλή ροή ενέργειας στο σπιτικό σας -κατά το Φένγκ Σούι- ξεσκαρτάροντας το.

Το bazaar θα γίνει για να καλύψουμε έξοδα στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ζώων Πικερμίου που νοσηλεύθηκαν αδέσποτα χτυπημένα και φολιασμένα.......εκτάκτως Σαβ/κα και νυχτερινές ώρες.
Μπορείτε να μας χαρίσετε, διακοσμητικά, κάδρα, είδη κουζίνας, κορνίζες, βιβλία, CD, DVD,ρούχα, παπούτσια, τσάντες, λευκά είδη, μικροέπιπλα, μικρές ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια, κοσμήματα, αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους μας, Χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, μπρελόκ, κεριά ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!!!

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, σε ένα όμορφο εορταστικό κλίμα. Μεγάλη έκπληξη η λαχειοφόρος αγορά μας, με πλούσια δώρα!

Αν θέλετε κι εσείς να συνεισφέρετε στην προσπάθειά μας, επικοινωνήστε

Τηλ: 6984200368 Βιβή ή 6944650491 Λιάνα
Email: adespota.anattiki@gmail.com