Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Άνοιξαν οι παραγγελίες για τη 12η διανομή προϊόντων "χωρίς μεσάζοντες"

Στη 12η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες προχωρά ο Δήμος Παλλήνης, αποδεικνύοντας στην πράξη, για μια ακόμη φορά τη συνέπεια με την οποία αντιμετωπίζει τις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το www.marketpallinis.gr είναι "ανοιχτό" για την υποβολή παραγγελιών από την Παρασκευή 27 Ιουνίου και οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν ήδη ειδοποιηθεί με e-mail. Το www.marketpallinis.gr θα παραμείνει ανοιχτό για παραγγελίες έως την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014.

Όσοι δεν είστε μέλη και θέλετε να κάνετε παραγγελία η διαδικασία εγγραφής είναι ιδιαίτερα απλή. Αν πάλι δεν επιθυμείτε την εγγραφή μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας, σε οποιοδήποτε από τα Δημοτικά Καταστήματα.

Η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», θα γίνει το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014, επί της οδού Ιθάκης μπροστά από το Δημαρχείο Παλλήνης.

Να σημειωθεί ότι:
  • Στα προϊόντα που διατίθενται περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για κάθε προϊόν.
  • Οι παραγωγοί που έχουν επιλεχθεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς(όπου απαιτείται).
Για να δείτε τα προϊόντα και τις τιμές τους, κάντε κλικ ΕΔΩ.