Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου "ΠΗΓΗ"

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή μελών του Συλλόγου, αλλά και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου,πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΠΗΓΗ, στην οποία εγκρίθηκε ομόφωνα ο απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου τον οποίο παρουσίασε στο σώμα ή Πρόεδρος του Συλλόγου κα Αλεξάνδρα Χαιρέτη.

Στη συνέλευση απηύθυνε χαιρετισμό και ο Δήμαρχος Παλλήνης, ο οποίος δράττωντας την ευκαιρία του πολυπληθούς ακροατηρίου, ανακοίνωσε για μια ακόμη φορά την απόφαση της ΕΥΔΑΠ για την αποχέτευση, τονίζοντας ότι οι κινητοποιήσεις του παρελθόντος για το ζήτημα είχαν ξεκινήσει από το Σύλλογο ΠΗΓΗ στην ίδια αίθουσα που γίνονταν η Συνέλευση.

Σημαντική είναι η απόφαση παραγραφής των συνδρομών παλαιοτέρων ετών που οφείλουν τα μέλη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όποιος οφείλει παλιές συνδρομές δεν έχει υποχρέωση καταβολής τους προκειμένου να συμμετάσχει είτε ψηφίζοντας, είτε θέτοντας υποψηφιότητα, στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 29/01/2012. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές είναι έως την Πέμπτη 26/01/2012.