Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Eγκαίνια Εκθεσης Τμημάτων Επιμόρφωσης

Mε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης έργων των τμημάτων επιμόρφωσης ενηλίκων δια βίου μάθησης και πολιτισμού με ένα διήμερο εορταστικό πρόγραμμα στις Αποθήκες Καμπά με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου μαθημάτων του ενιαίου Δήμου Παλλήνης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα προγράμματα συμμετείχαν περισσότερα από 700 άτομα. 

Κατά την διάρκεια την τελετής εγκαινίων ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Αθανάσιος Ζούτσος μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ειρήνη Κουνενάκη ξεναγήθηκαν από την Υπεύθυνη Προγραμμάτων κα Γιάννα Κάζου στα έργα που εκτέθηκαν στο χώρο. Όμορφα έργα τέχνης στο κόσμημα, στο ψηφιδωτό, στην φωτογραφία ,στην αργυροχρυσοχοΐα και στην Χειροτεχνία. 

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Παλλήνης μέσα σε ένα θερμό κλίμα αφού συνεχάρη τους επιμορφωτές καθώς και τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους, δεσμεύτηκε για την συνέχιση των προγραμμάτων επιμόρφωσης ενηλίκων ακόμη και με ιδίους πόρους. Τόνισε πως «σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής ύφεσης, η επιμόρφωση ενηλίκων με έμφαση στον πολιτισμό και την τέχνη αποτελούν δημιουργική διέξοδο για τους συμπολίτες μας. Είμαστε και θα παραμείνουμε αρωγοί αυτής της προσπάθειας». 

Μετά την έναρξη της έκθεσης ακολούθησε παρουσίαση χορών λάτιν και μουσικής με λαϊκά όργανα. 

Την εκδήλωση παρακολούθησε με ενδιαφέρον και ουσιαστική συμμετοχή πλήθος κόσμου καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου.