Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Παλλήνης

Την Παρασκευή 18/01/2013 και ώρα 18:45 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Οινοποιείο Πέτρου» (Λεωφόρος Μαραθώνος 117), συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης με τα παρακάτω θέματα:

1) Λήψη απόφασης για έγκριση χορήγησης άδειας μουσικών οργάνων του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΥΛΙΚΕΙΟ» του Τοσονίδη Ιορδάνη που βρίσκεται επί της οδού Ελ.Βενιζέλου 10-Παλλήνη.

2) Λήψη απόφασης για έγκριση χορήγησης άδειας μουσικών οργάνων του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΕ» του νόμιμου εκπροσώπου Συμεωνίδη Ελευθερίου που βρίσκεται επί της οδού Λ.Μαραθώνος 99-Παλλήνη.

3) Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΜΕ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» του Βασιλόπουλου Γεωργίου που βρίσκεται επί της οδού Αμαζώνος 4-Παλλήνη.

4) Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» της Κώστα Γεωργίας που βρίσκεται επί της οδού Σαλαμίνος 16Α-Παλλήνη.

5) Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» της Ανδρικοπούλου Χριστίνας που βρίσκεται επί της οδού Εφέδρων Αξιωματικών 3 - Κάντζα Παλλήνης.

6) Λήψη απόφασης για εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με τη χωροθέτηση κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης εν όψει σύνταξης του Κανονισμού Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Παλλήνης.

7) Λήψη απόφασης για εισήγηση προς το Δήμαρχο σχετικά με την ιεράρχηση των προβλεπόμενων στο Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων που αφορούν στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης.