Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Πρωτοχρονιάτικη γιορτή από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα

Μεγάλη Πρωτοχρονιάτικη γιορτή, διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 10:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα.

Στη γιορτή, η οποία περιλαμβάνει λαχειοφόρο με αξιόλογα δώρα, συμμετέχει ενεργά το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Παλλήνης.

"Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη και εντυπωσιακή μουσική πανδαισία" γράφει το ΔΣ στην πρόσκλησή του.

Δείτε το κείμενο της πρόσκλησης που απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή χρονιά, με υγεία, εσείς και οι οικογένειές σας. 

Γνωρίζουμε πως με τις ευχές δεν μπορούμε να αλλάξουμε την οικονομικής μας κατάσταση. Οι ευχές μπορούν να γίνουν πηγή ενέργειας, για να προσπαθήσουμε για σημαντική βελτίωση των συνθηκών ζωής μας και φυσικά και του σχολικού περιβάλλοντος που πλήττεται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση. Μπορούμε να βρεθούμε οι γονείς πιο κοντά στα παιδιά μας και στις ανάγκες τους, να τα γεμίζουμε με αισιοδοξία και χαρά. Γιατί δεν υπάρχει πιο σημαντικό από το να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μας. Χρειάζεται να έρθουμε πιο κοντά και οι γονείς με τις οικογένειες των συμμαθητών των παιδιών μας. 

Ο Σύλλογός μας έχει δώσει το έναυσμα με τις γιορτές που έχει διοργανώσει. Επειδή θέλουμε να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά δίνουμε πρωτοχρονιάτικες πίτες και διοργανώνουμε την Μεγάλη Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή

Η γιορτή θα περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια από την φιλαρμονική μπάντα του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Παλλήνης που θα μας ψυχαγωγήσουν με τις νότες τους. Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη και εντυπωσιακή μουσική πανδαισία από δεκάδες μαθητές του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Παλλήνης με την μουσική ενορχήστρωση του καθηγητή τους κ. Κώστα Σκορδίλη. 

Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα γίνει λαχειοφόρος στην οποία θα κληρωθούν δώρα για μαθητές και γονείς. 
  • Μια κονσόλα sony play station 3 
  • Ένα sony psp
  • Ένα κινητό τηλέφωνο HTC Expl;orer
  • Επιτραπέζια παιχνίδια, 
  • Προϊόντα της εταιρείας COCOMAT 
και πολλά άλλα δώρα.