Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Jazz trio M.O.T.He (Music of the heart)

Κάντε κλίκ στη φωτογραφία
για περισσότερες
Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Παλλήνης, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 20:00, το Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα υποδέχθηκε το Jazz τρίο M.O.T.He για μία πρωτοποριακή συναυλία.

Το jazz trio M.O.T.He, (music of the heart) είναι ένας κόσμος ατμοσφαιρικών ethnic και concert jazz εναλλαγών, με καταβολές από τη σύγχρονη Ευρωπαϊκή jazz και την αμερικάνικη modal, RnB, και rock παγκόσμια σκηνή και τις ξεκάθαρες κι αναγνωρίσιμες επιρροές των jazz standards. Ένα ταξίδι στον εξαίσιο κόσμο του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού ως μέσο έκφρασης και γλώσσα επικοινωνίας, και όχι ως τεχνικό ιδίωμα, αυτόσκοπο και στερεότυπο μουσικό είδος. Μια παράσταση βαθειάς συναισθηματικής επαφής μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, μέσα από περιγραφικές ηχητικές εικόνες με μοναδική αποτύπωση χρωμάτων εκφραστικότητας, ελευθερίας και φαντασίας.

Μία συναυλία «εναλλακτικής» μουσικής, με το πιάνο, το μπάσσο και τα κρουστά να συνδιάζονται σε ύφος αυτοσχεδιασμού με τους ηλεκτρονικούς ήχους των synthesizers. Πρωτότυποι ήχοι και αρμονίες, πάντα στο ύφος της jazz που όπως φάνηκε,αριθμεί πολλούς θαυμαστές και στην πόλη μας.


Βαγγέλης Τσίνας (drums), Ηλίας Πανταζής (bass), Μανώλης Παπαδάκης (piano) http://mothejazztrio.weebly.com