Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Γονέων του 3ου Γυμνασίου Γέρακα

Από τις εκλογές που διενεργήθηκαν την 21/10/2012 στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Γέρακα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε και συγκροτήθηκε σε σώμα έχει ως εξής:.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κακλιδάκης Μανώλης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παφίλη Άννα
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κυρομίτη Πέγκυ
ΤΑΜΙΑΣ: Τσαρούχας Ηλίας
ΜΕΛΟΣ: Βρεττού Άννα
ΑΝ. ΜΕΛΟΣ Παντιώρα Βασιλική
ΑΝ. ΜΕΛΟΣ Ταμπαροπούλου Ουρανία

Για την ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ 

Κακλιδάκης Μανώλης
Λυμπεριάδης Χρήστος
Παφίλη Αννα
Βρεττού Άννα 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απευθυνόμενο στους γονείς, ευχαριστεί από καρδιάς για τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές και τη Γενική Συνέλευση 21/10/2012 όπου προσήλθαν 126 γονείς, καθώς και για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις, στα θέματα που αφορούν τα παιδιά στο σχολικό τους περιβάλλον, τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και συμπληρώνει:

"Tο Διοικητικό Συμβούλιο ελπίζει αλλά και επιδιώκει την άριστη συνεργασία μαζί σας .Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δεν είναι μόνο τα μελή του Δ.Σ. αλλά όλοι εσείς,

Κατανοούμε πως διανύουμε μια εποχή δύσκολη για όλους μας καθημερινά αντιλαμβανόμαστε ότι η οικονομική κρίση εξελίσσεται σε κοινωνική κρίση επηρεάζοντας όλους τους τομείς της ζωής μας.

Στο χώρο της Παιδείας όπου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο θα πρέπει ενωμένοι και συσπειρωμένοι μέσα από τα συλλογικά μας όργανα (,Συλλόγους γονέων), να αγωνιστούμε για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας".