Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου για την αναδάσωση στη Πεντέλη

Ο Δήμος Παλλήνης συμμετείχε για πρώτη φορά στην δενδροφύτευση που διοργάνωσε ο ΣΠΑΠ στην Πεντέλη, στο σημείο πίσω από το Νοσοκομείο Παίδων.
Ο Δήμος διέθεσε πούλμαν για τη μετακίνηση των δημοτών το οποίο γέμισε από μαθητές, εθελοντές και γονείς. Πολλοί  εθελοντές επίσης μετακινήθηκαν με δικά τους μέσα.
Ανάμεσα στους φορείς που εκπροσωπήθηκαν, ήταν η Ένωση Γονέων Παλλήνης, το Γυμνάσιο Ανθούσας, το 1ο, 2ο, 3ο, Γυμνάσιο Παλλήνης, το 2ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης και μεγάλος αριθμός εθελοντών από Ανθούσα, Γέρακα και Παλλήνη.
Η συμμετοχή των δημοτών μας ήταν η πολυπληθέστερη από όλες τις άλλες παρευρισκόμενες ομάδες, με αποτέλεσμα να φυτέψουν πάνω από 400 δενδρύλλια .
Η καλή οργάνωση από τον ΣΠΑΠ βοήθησε το έργο των εθελοντών. Στο σημείο δενδροφύτευσης, υπήρχε κέντρο επιχειρήσεων από όπου οι εθελοντές προμηθεύτηκαν τα σκαπτικά εργαλεία και το οποίο διέθετε νερά, τσάι, παραδοσιακή φασολάδα και διάφορα σνακ.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, ικανοποιημένος από τη μεγάλη συμμετοχή των δημοτών, ευχαρίστησε  όλους όσους έλαβαν μέρος στην αναγέννηση του καμένου δάσους και στην επιτυχή δενδροφύτευση, αναμένοντας την επόμενη οργάνωση δενδροφύτευσης για την ανάπλαση του Πεντελικού.

Δείτε φωτογραφίες