Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Δήμος Παλλήνης - Κούλουμα 2011

Στα πλαίσια του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας στις 07 Μαρτίου 2011, ο Δήμος Παλλήνης διοργανώνει εκδήλωση με μουσική, χορό και τραγούδι για τους δημότες του.

Δεδομένης της πρόσφατης συνένωσης των Δήμων Παλλήνης,  Γέρακα και Ανθούσας, ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο γι αυτό κρίναμε σκόπιμο η φετινή εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης του Εκθεσιακού Κέντρου  EXPO ATHENS.

Με τις ευγενικές χορηγίες τοπικών επιχειρηματικών φορέων και τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων και καταστημάτων, δεν θα λείψουν η παραδοσιακή φασολάδα, τα καθιερωμένα εδέσματα, η λαγάνα και το κρασί, ενώ συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μας κρατήσει το συγκρότημα ESTOUDINA, με σμυρναϊκά και άλλα παραδοσιακά τραγούδια.

Το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικούς και κατέχει δύο χρυσούς δίσκους. Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει χορό από το εφηβικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Δήμου. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν φουσκωτά παιχνίδια.

Σας περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα στο Εκθεσιακό Κέντρο  EXPO ATHENS για να γιορτάσουμε μαζί, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όπως ορίζει η ημέρα. Να είστε όλοι εκεί!