Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Συγκέντρωση φαρμάκων για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία
για περισσότερες
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των κατοίκων του Δήμου Παλλήνης στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να συγκεντρωθούν φάρμακα και υγειονομικό υλικό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν η ανταπόκριση των κατοίκων απέδειξε ότι όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία.

Συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός φαρμάκων τα οποία παρελήφθησαν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Αθανάσιος Ζούτσος με αφορμή την πρωτοβουλία δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του κόσμου, σημειώνοντας ότι : «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία. Έστω και ένας συνάνθρωπός μας να βοηθηθεί από την προσπάθειά μας, θα είναι για μας η μεγαλύτερη επιτυχία. Όλοι μαζί, λοιπόν αποδείξαμε ότι μπορούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του πνεύματος συμμετοχικότητας που θα οδηγήσει στην αξιοπρεπή διαβίωση μελών της κοινωνίας μας που δοκιμάζονται».