Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Με απόφαση Δημάρχου, νέος Εντεταλμένος Σύμβουλος ο Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης


Έναν έμπειρο Αυτοδιοικητικό επέλεξε ο Δήμαρχος Παλλήνης για να του αναθέσει τον κρίσιμο τομέα της προώθησης της τοπικής οικονομίας και την υποστήριξη νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων στο Δήμο Παλλήνης.

Πρόκειται για τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης καθώς και Πρόεδρος της τ. Κοινότητας Ανθούσας. 

Πρόκειται για μια κίνηση ιδιαίτερων συμβολισμών. Από την πλευρά του Δημάρχου αφενός γιατί με την κίνησή του αυτή δείχνει πως στις δύσκολες εποχές που ζούμε λόγω πανδημίας, ο Δήμος, με όποια μέσα διαθέτει, θα είναι δίπλα στην Τοπική Οικονομία και θα υποστηρίξει τις επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός των ορίων του, και αφετέρου γιατί αναθέτει το πόστο αυτό σε έναν άνθρωπο που δεν προέρχεται από την παράταξή του, αλλά γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προέρχεται από το χώρο της ελεύθερης αγοράς. 

Η πρόταση του Δημάρχου καθώς και η αποδοχή της από τον κ. Κουτσικούρη, δείχνει πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να βρει δρόμους συνεννόησης και συνεργασίας και όταν πρόκειται για το καλό της τοπικής κοινωνίας να ξεπεράσει παραταξιακές διαφορές. 

Τριαντάφυλλε, Καλή Επιτυχία! 

Εδώ η απόφαση