Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ιατρών και Επαγγελματιών Υγείας για τη στελέχωση του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Παλλήνης

Το Δημοτικό-Κοινωνικό Ιατρείο αποτελεί δομή του Δήμου Παλλήνης, η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει τους πολίτες και ιδιαίτερα τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες που κατοικούν στην περιοχή του Δήμου μας, με την παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης. Προσφέρει δωρεάν μια δέσμη βασικών υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προς τους πολίτες, άπορους, ανασφάλιστους και γενικά πολίτες που έχουν έντονη ανάγκη κοινωνικής προστασίας.

Οι υφιστάμενες ειδικότητες των συνεργαζόμενων εθελοντών ιατρών είναι:Καρδιολόγος - Οδοντίατρος - Χειρουργός/Μαστολόγος - Παθολόγος/Διαβητολόγος - Πνευμονολόγος - ΩΡΛ -Ουρολόγος - Γενική Ιατρός - Νευρολόγος - Νεφρολόγος - Γυναικολόγος - Οφθαλμίατρος.

Για την συνεχή ενίσχυση και ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού, καλούνται εθελοντές, των οποίων η επαγγελματική τους ιδιότητα είναι συναφής με το αντικείμενο του ιατρείου, όπως ιατροί κάθε ειδικότητας, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγοι, λογοθεραπευτές και συναφείς ειδικότητες, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Δημοτικά Ιατρεία Παλλήνης.

Σ’ αυτό θα απασχολούνται τις ημέρες και ώρες που θα καθορίζονται βάσει του προγράμματος λειτουργίας του Ιατρείου, το οποίο προκύπτει σε συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους και τις δυνατότητες του Ιατρείου.

Πληροφορίες :
2132031604, 2132031605 Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης (Φειδιππίδου 25Α 8:30 έως 14:00 ) Δημοτικό κατάστημα Παλλήνης
210-6668888, 210-6668944 Δημοτικά Ιατρεία Παλλήνης Υψηλάντου 3(8:30 έως 14:00)