Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Συναυλία Ελένης Τσαλιγοπούλου & Bogaz Musique

Η Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π και ο Δήμος Παλλήνης υποδέχονται τον φετινό Πολιτιστικό Σεπτέμβρη παρέα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου & το συγκρότημα Bogaz Musique, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου Γέρακα.

Η μοναδική ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι εξαιρετικοί μουσικοί που απαρτίζουν τους bogaz musique, μας υπόσχονται ένα πολύχρωμο ηχητικό τοπίο, λουσμένο από το φως της Μεσογείου.

Οι ιδιαίτερες ηλεκτρικές κιθάρες, τα τύμπανα και τα κρουστά συναντιούνται με το κανονάκι, το βιολί και τους μπαγλαμάδες, σε έναν μεθυστικό μουσικό διάλογο ανάμεσα στη φλόγα της Ανατολής και το πάθος της Δύσης. Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και ανοιχτοί στον πειραματισμό, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique συνδημιουργούν έναν καλοδουλεμένο, διαφορετικό και ήδη εδραιωμένο και δοκιμασμένο ήχο, που μέσα του συμπλέουν οι πολλοί και διαφορετικοί πολιτισμοί της Μεσογείου σε ένα γοητευτικό μουσικό χαρμάνι.

Σας περιμένουμε όλους σε μια μαγική συναυλία, με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου αλλά και το συναρπαστικό παίξιμο των Bogaz musique. Μία συναυλία που το τέλος της ευελπιστούμε να μας βρει όλους μία παρέα, αφήνοντας μία αίσθηση τόσο όμορφη και ζεστή όσο μια αξέχαστη συνάντηση με τους πιο αγαπημένους μας φίλους!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ.