Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Μαθήματα ζωγραφικής στο Δήμο Παλλήνης

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης Δήμου Παλλήνης πρόκειται να ξεκινήσουν μαθήματα Ζωγραφικής για ενήλικες, ρεαλιστικού σχεδίου (πορτραίτα με μολύβι) από τον εθελοντή Τάσο Καραδήμα, ζωγράφο.

Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι 60 ώρες και τα μαθήματα θα υλοποιούνται κάθε Τετάρτη (17:00-19:00), στον χώρο του ΚΑΠΗ Γέρακα, Εθνικής Αντιστάσεως 44. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου 2017.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης, Πλατεία Ελευθερίας, στον 1ο όροφο. Για πληροφορίες, καλέστε στα τηλέφωνα: τηλ. 2132031614 και 2132031664 .

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Λίγα λόγια για τον ζωγράφο Τάσο Καραδήμα: 
Ξεκίνησε στην εφηβεία του, ζωγραφίζοντας αφίσες για τους κινηματογράφους. Αργότερα στη Νέα Υόρκη στο Art College πήρε μαθήματα σχεδίου και χρώματος. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τη σχεδίαση και κατασκευή καλλιτεχνικών χρυσών κοσμημάτων. Το 2001 επέστρεψε ολοκληρωτικά στη μεγάλη του αγάπη τη ζωγραφική, με την παρουσίαση ατομικών εκθέσεων Art tower — Βουρκαριανή Κέα — Αέναον Αθηνών, καθώς και με τη συμμετοχή του σε πολλές ομαδικές εκθέσεις.

Από το 2008 ασχολείται ως επί το πλείστον με τις παραγγελίες πορτρέτων, φιλοτεχνώντας αρκετά πορτρέτα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, καθιερώνοντάς τον ως ένα πολύ καλό σύγχρονο πορτρετίστα. Έργα του βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές.

Από το 2013 παραδίδει εθελοντικά μαθήματα σχεδίου, πορτρέτα με μολύβι , στο Δήμο Παλλήνης καθώς και ιδιωτικά μαθήματα ελαιογραφίας.